Tarih: 15.09.2023 | Okunma Sayısı: 300

SİİRT BAROSU BAŞKANLIĞI

Yerelde Haklara ve Adalete Erişim Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında “komisyon çalışmalarının niteliklerinin-kapasitelerinin güçlendirilmesi ve insan hakları konusunda etkin savunuculuk faaliyetinde bulunulması” konulu eğitim avukat ve stajyer avukatların katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitime katkılarından dolayı Av. Okan Altekin,Av. Süleyman Şahin, Av. Adile Salman,Av. Mizgin Sınır,Av. Mazlum İlter ve Av. Aydın Yasin Karadeniz'e teşekkür ederiz.

18.10.2024
AV. MUHAMMED ALPTEKİN

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.