TBB VE ANITKABİR ZİYARETİMİZ
Tarih: 11.11.2018 | Okunma Sayısı: 987

Baro Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, TBB Delegelerimizle birlikte Türkiye Barolar Birliğini ve TBB Başkanı Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’nu ziyaret ederek 10 Kasım programına katıldık.

Yapılan Ziyarette;  yeni yapılacak Baro Hizmet Binamız ile ilgili detaylar, yeni dönemde yapılacak projeler ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Güncel avukat sorunları ve  çözüm yollarını konuştuğumuz toplantıda; Baromuzda yapılacak Staj Eğitimleri ve Seminerler için  de yol haritası  belirlendi.

Baro Başkanımız Av. Nizam DİLEK, misafirperverliği, açık destek ve yakın ilgisi adına Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’na teşekkürlerini iletti.

18.10.2024
AV. MUHAMMED ALPTEKİN

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.