BAROMUZ İLE ÖZEL SİİRT HAYAT HASTANESİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Tarih: 22.01.2020 | Okunma Sayısı: 730
Özel Siirt Hayat Hastanesi ile Siirt Barosuna kayıtlı avukatlar arasında Özel İndirimli sağlık hizmeti anlaşmasında, baro üyelerimiz ve personel ile anne,baba,eş ve çocukları olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetinden ve tüm branşlardan %20 indirim alacak şekilde anlaşma imzalandı.
Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzalanan indirim protokolüne göre anlaşma kapsamına giren kişiler Muayene fark ücretlerinden, Radyoloji işlemleri (Emar, Ultrason,Tomografi),Laboratuar işlemleri (Tahliller),Normal Doğum işlemelerinden,Sezeryen Ameliyatlarından,Genel Ameliyat fark ücretlerinden,Check-Up hizmetlerinden,yatak ücretlerinden indirimli faydalanabilecekler.
İmza töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, “meslektaşlarımıza sunduğumuz hizmet konusunda önemli anlaşmalardan birini bugün gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra da Özel Siirt Hayat Hastaneleri ile işbirliğimiz devam edecek” dedi.
Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar ayaktan tedavide de yine çok uygun indirim koşulları ile hasta ödemeli olarak hizmet alabilecekler. Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabileceklerini belirten Dilek, yapılan anlaşmayla birlikte Baroya bağlı üyelerimiz ve birinci derece yakınları Özel Siirt Hayat Hastanesinden sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. Siirt Barosu olarak bu imkanı bize sağlayan Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz." Dedi.
Hasta odaklı ve kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Siirt Barosu ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık.
18.10.2024
AV. MUHAMMED ALPTEKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.