AVUKAT HAKLARI MERKEZİ ÜYELERİMİZ BELİRLENDİ
Tarih: 6.11.2018 | Okunma Sayısı: 2798

Yeni Dönem Avukat Hakları Merkezi Üyelerimiz Olarak;

Av. Mehmet Vafi BENEK ( Başkan Ve Koordinatör )

Av. Cihan TOPRAK ( Üye )

Av. Mehmet SATICI ( Üye )

Av. Ayşegül YÜREK ( Üye ) olarak belirlenmiştir.

İlk toplantılarını yapan  Avukat Hakları Merkezini temsilen Başkan ( Koordinatör )  Av. Mehmet Vafi BENEK; '' Avukatların görevlerini yaparken veya avukat sıfatlarından dolayı karşılaştıkları her türlü fiili ve hukuki saldırıda; olay Baro‘ya veya Merkeze iletildiği anda müdahale edilecektir. Avukatlara yönelik saldırılarda  Avukat Hakları Merkezi Üyeleri olarak olay yerine gideceğiz ve hukuki işlemlerin yürütülmesinin yanı sıra mesleki dayanışmayı meslektaşlarımızla birlikte sağlayacağız. Dava aşamasında; meslektaşlarımızın müşteki olduğu durumlarda Avukatlık Kanunu m. 95/4 uyarınca müdahale talep edilecek ve dava müdahil sıfatıyla takip edilecektir. Meslektaşımız sanık ise, müdafilik hizmeti verilecektir.Avukat hakları Merkezi telefonumuz 7/24 bütün meslektaşlarımıza açık olacaktır. İlerleyen günlerde Kurtalan'daki  Avukat Hakları Merkezinde görevli meslektaşlarımızla bir araya gelip; kapsamlı değerlendirme ve toplantı yapacağız.'' dedi.

18.10.2024
AV. MUHAMMED ALPTEKİN

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.